Mount.School - nová lyžařská škola

Pro letošní rok jsme pro Vás vylepšili nabídku našich služeb o novou lyžařskou školu Mount.School, která má dlouhodobé zkušenosti a působí v dalších 5 střediscích.



Team profesionálně vyškolených instruktorů s dlouholetými zkušenostmi (všichni instruktoři mají licence APUL, ČSLŠ nebo AČS) zajišťuje výuku lyžování a snowboardingu podle přání našich klientů, ať už se jedná o začátečníky nebo pokročilé.

Pokud nás vyzkoušíte, věříme, že budete s naší prací spokojeni tak, že naše kontakty předáte dál. Na to, abychom dokázali odvést perfektní profesionální službu, potřebujeme stále nové instruktory, kterými se můžete stát i vy, vaše děti či vnoučata. Podrobné informace o tom, jak se stát jedním z nás, jsou na stránkách www.csls.cz.

Již 15 let se zabýváme zimními sporty, provádíme i výuku lyžařských kurzů pro školy. Spolupracujeme s významnými organizacemi v těchto sportech, tak abychom drželi krok s novými metodami techniky jízdy a technikami výuky. Máme vypracovaný systém školení instruktorů, tak abyste od nás vždy odešli spokojeni.

Všichni naši instruktoři jsou řádně certifikováni.

Za Team Mount.SCHOOL
Tomáš






Další informace a ceník najdete na naší stránce o lyžařské škole


Naši partneři